Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român cu mandat european pentru piraterie, după un atac pe un vas de croazieră, săltat când se relaxa la pescuit
WhatsApp
Un român pe numele căruia Judecătoria Galați a emis mandat european de arestare în urmă cu șase ani, pentru piraterie, a fost prins, în această dimineață, de jandarmii din Olt. El a încercat să scape legitimându-se cu acte de identitate false. 

Bărbatul a fost luat la întrebări de jandarmi în timp ce pescuia pe malul râului Olt, în apropiere de localitatea Milcov, în această dimineaţă, în jurul orei 08.30, pentru că suspectau că acesta pescuia fără documente legale.

„În urma legitimării, acesta a prezentat date false, încercând să inducă în eroare organele de jandarmi, iar în urma verificărilor amănunţite efectuate s-a constatat faptul că pe numele persoanei S.A., în vârstă de 30 de ani, Judecătoria Galaţi a emis mandat european de arestare în urmă cu 6 ani pentru fapta săvârșită, prevăzută în Noul Cod Penal- art.233 alin.1”, se arată într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Olt.

Mai precis, bărbatul era căutat pentru piraterie, respectiv pentru o faptă de tâlhărie săvârșită în urmă cu șase ani pe un vas de croazieră, potrivit olt-alert.ro.

Persoana în cauză, bunurile deţinute de către aceasta și documentele întocmite au fost predate organelor competente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel