Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român, autorul unor jafuri ca în filme în Austria și Danemarca, prins în Italia. Era „specializat“ în ceasuri de sute de mii de euro
WhatsApp
Un român de 42 de ani, autorul mai multor jafuri în Austria, Danemarca și Italia, a fost prins în Peninsulă. 

Cu ajutorul celor doi complici ai săi, un român, de 42 de ani, a dat o spargere la un magazin de bijuterii din Trieste. Acesta ar fi furat bunuri în valoare de jumătate de milion de euro.

Potrivit poliției, hoțul a fost oprit în timpul unui control la Trieste luna trecută. În acest proces, autoritățile italiene au descoperit că bărbatul era deja căutat în baza a două mandate de arestare europene. El ar fi furat alte 100 de ceasuri în valoare de 700.000 de euro în Copenhaga. Românul se află în arest la Trieste și așteaptă să fie extrădat în Austria. 

 

Român, autorul unor jafuri ca în filme în Austria și Danemarca, prins în Italia

 

La 10 februarie 2020, trei infractori cu cagule au furat 72 de ceasuri de mână de înaltă calitate pentru femei și bărbați, în valoare de jumătate de milion de euro, în orașul vechi din Salzburg. De asemenea, au provocat pagube materiale în valoare de 180,00 euro când au intrat cu un Audi negru în ușa de sticlă a magazinului.

Pentru a mări impactul coliziunii, au plasat un țăruș de lemn în fața ușii ca un berbec. Lovitura a durat doar 3 minute înainte ca aceștia să depoziteze bunurile furate în saci de plastic în portbagajul mașinii și să părăsească locul faptei. ADN-ul hoțului a fost găsit prin analizarea urmelor de la locul faptei. De atunci, bărbatul a fost căutat până când a fost prins în Italia, scrie publicația austriacă express.at.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG   

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

 

Vezi și: Italia. Un român a jefuit un restaurant de față cu angajații

 

Un român a jefuit un restaurant din localitatea italiană Vallo di Lauro, provincia Avellino, după ce a distras personalul și a forțat casa de marcat.  

Românul de 52 de ani a intrat, ieri seară, într-un cunoscut restaurant din centrul localității mai sus amintite și, după ce a distras personalul prin diferite trucuri și înșelăciuni, a forțat casa de marcat  și i-a golit conținutul.

Ajunși la fața locului, polițiștii au vizionat imaginile surprinse de camerele video și au reușit să-l identifice și să-l rețină pe hoț.

Românul avea asupra sa suma de 200 de euro și uneltele de spargere, pe care le-a folosit când a deschis forțat casa de marcat. Bărbatul a fost dus la secția de poliție, unde s-a descoperit că nu este la primul jaf. Acesta s-a ales cu un nou dosar penal, scrie presa italiană. 

Patrulele Departamentul de prevenire a criminalității din localitatea  Vallo di Lauro, provincia Avellino, continuă verificările persoanelor și vehiculelor, în special, în zonele periferice neurbanizate, dar în unitățile rezidențiale izolate, care sunt deseori vizate de hoți. Serviciile vor continua în zilele următoare în mod regulat, implicând și alte zone ale provinciei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel