Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român amendat cu 10.000 de lei pentru că şi-a lăsat gunoiul în poarta unui vecin
WhatsApp
Un bărbat în vârstă de 71, din Sectorul 6, a fost amendat cu 10.000 de lei după ce şi-a făcut un obicei din a-şi abandona gunoiul în poarta altei familii.
Foto: Pixabay

„Un bărbat în vârstă de 71, din Sectorul 6, şi-a făcut un obicei din a-şi abandona gunoiul în poarta unei familii de pe strada Drenajului, tot din Sectorul 6. Poliţiştii locali l-au depistat în mod repetat în timp ce descărca deşeurile din portbagajul maşinii şi le arunca exact în acelaşi loc.

 

Mai întâi, camerele de supraveghere l-au surprins descărcând mai mulţi saci cu materiale plastice şi de carton. Apoi, în altă zi, a venit şi a lăsat un fotoliu. După stabilirea identităţii, oamenii legii l-au sancţionat contravenţional cu două amenzi, în valoare totală de 10.000 de lei”, potrivit unui comunicat de presă, citat de Mediafax. 

 

De la începutul acestui an, în Sectorul 6, peste 200 de persoane au fost prinse de către Poliţia Locală Sector 6 în timp ce aruncau gunoaie de tot felul pe spaţiul public.

 

Pe raza Sectorului 6 sunt montate 323 de camere video (255 fixe şi 68 mobile).

 

Potrivit H.C.G.M.B. numărul 120/2010, privind normele de salubrizare şi igienizare ale Municipiului Bucureşti, toţi cetăţenii au obligaţia să păstreze curăţenia trotuarelor, a arterelor de circulaţie, a parcurilor, a locurilor de joacă pentru copii, a pieţelor şi a altor locuri publice. Nerespectarea acestei prevederi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 2.000 lei şi 5.000 lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel