Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Român adoptat de o familie de italieni își caută mama biologică: „Vreau să-i mulțumesc pentru alegerea făcută”
WhatsApp
Un român din Italia, pe nume Paulică Bogdan, adoptat imediat după naștere, își caută acum mama biologică într-o căutare emoționantă pentru rădăcinile sale.
Român adoptat de o familie de italieni își caută mama biologică: „Vreau să-i mulțumesc pentru alegerea făcută” / Foto: Facebook

Într-un mesaj postat pe pagina de Facebook "The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României", el împărtășește cu sinceritate dorința sa de a-și exprima recunoștința către mama sa și de a-și împlini un vis vechi.

Paulică Bogdan, născut pe 13 mai 1986 în București, relatează că mama sa biologică se numea Paulică Nela și că nu era căsătorită la momentul nașterii lui. Acest amănunt, împreună cu amintirile părinților săi adoptivi, îi alimentează dorința de a descoperi mai multe despre originile sale.

 

„Tot timpul mă gândesc la cea care mi-a dat viață”

 

El spune că, deși își datorează totul familiei care l-a crescut, mereu a simțit un gol în inimă, gândindu-se la femeia care i-a dat viață și i-a oferit șansa de a trăi.

„Mama mea biologică se numea Paulică Nela și nu era căsătorită la nașterea mea. Știu de la părinții mei adoptivi că bunicul meu (tata lui mama mea era cadru militar). Am fost adoptat imediat după naștere de o familie minunată cărora le datorez totul, dar tot timpul mă gândesc la cea care mi-a dat viață și care mi-a dat o șansă să ajung azi unde sunt. ”, spune acesta.

În mesajul său, Paulică exprimă că nu judecă decizia mamei sale biologice, ci pur și simplu dorește să știe dacă mai are frați și surori și să îi mulțumească pentru alegerea făcută de a-l da spre adopție către o familie care i-ar fi putut oferi mai multe. 

„Nu judec decizia ei, dar vreau sā știu dacă mai am frați și surori și să îi mulțumesc pentru alegerea făcută. Din spusele părinților mei adoptivi mama ar avea ochii albaștri ca și mine.”, mai explică bărbatul.

El apelează la comunitatea virtuală pentru a-și sprijini căutarea, cerând distribuirea mesajului său și orice informații utile care ar putea duce la reunirea sa cu familia biologică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel