Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rocsana Marcu a părăsit Anglia din cauza nesiguranței: "M-am bătut cu hoții în benzinărie. Voiau să fure ghiozdanul fetei" 
WhatsApp
Fosta prezentatoare TV Rocsana Marcu spune că a părăsit Londra din cauza violenței tot mai mari și a nesiguranței. 

Rocsana Marcu a povestit că una din fetele ei a fost urmărită de hoți și la sfatul mamei sale a intrat disperată într-o benzinărie pentru a scăpa de ei. Doar că lucrurile aveau să escaladeze și mai mult. Hoții erau de fapt niște minori de 15 ani cărora poliția din Londra nu are ce să le facă și nici măcar nu îi atinge.

Iată ce a povestit fosta vedetă tv din România, care între timp a ajuns agent imobiliar: 

"Mie profesional îmi mergea foarte bine la Londra. Vindeam case pe bandă rulantă că începuse și criza. Oamenii voiau să vândă cât mai repede, deci pentru mine era ok. Dar când am început să văd că fetele mele nu mai sunt în siguranță pe stradă, când trebuia să mă duc să le iau înainte cu un sfert de oră la școală, ca să nu se întâmple ceva... Pentru că s-a întâmplat din păcate ceva mai puțin plăcut pe stradă și bănuiesc că ați auzit ce se întâmplă în Londra.

Fetele mele sunt bătăioase, dar când dai de o gașcă de oameni... În Londra sunt foarte mulți care te aleargă cu cuțitele pe stradă când ieși de la școală ca să-ți fure telefonul sau geanta, iar tu ca și copil ești cu mama în telefon și spui 'vezi că mă urmăresc'. Eu i-am spus că nu e nici o problemă, nu te speria, sună mami la poliție, stai acolo la școală. Mi-a spus că nu poate să stea pentru că e în fața școlii și vin după ea. I-am zis să intre în primul magazin și să ceară ajutor că 'mama vine după tine'. Am chemat și poliția, vine și poliția. A intrat în benzinărie, am ajuns înaintea poliției. Poliția a venit după 40 de minute și nici măcar nu au înregistrat cazul. A trebuit să mă bat la propriu în benzinărie cu ei. Am dat, am și luat. Crede-mă că e nasol. În acele momente nu știi cum să reacționezi. Pe mine m-a ținut Dumnezeu să nu intru cu mașina în ei și să fac crimă. Aș fi putut, pentru că fata mea era în benzinărie, apărată de vânzător. Ei voiau să fure ghiozdanul și telefonul și ce s-or fi gândit ei că are în ghiozdan, iar unul stătea cu cagula aia pe față la intrarea în benzinărie să vadă dacă vine poliție. Eu când am venit cu mașina știam că acela care stă afară are un cuțit în mână. Eu când am ajuns am vrut să intru cu mașina direct în el, atât de disperată eram ca mamă," a povestit Rocsana Marcu la emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV. 

Rocsana Marcu s-a bătut cu hoții în bezinărie

 

Rocsana Marcu spune că a ieșit din mașină ca să-i ia apărarea fetei sale pentru că poliția nu mai venea. 

"Eram cu cea mică în mașină, atenție... Era o inconștiență din partea mea să mă duc eu să mă omoare respectivul. I-am spus așa: 'stai cu poliția în telefon' pentru că poliția era în telefon cu mine. Asta se întâmpla în Anglia... I-am zis celei mici să blocheze ușile și să stea cu poliția în telefon, să nu se panicheze. M-am dat jos, m-am dus liniștită ca să nu-i dau de bănuit și am sărit direct la gâtul lui, inconștientă fiind. El mi-a dat cu coate, eu dădeam în el, el dădea în mine. Au ieșit două fete din benzinărie, au început și ele să dea în mine. A fost o mare bătălie. A venit poliția și polițista mi-a spus mie să nu le mai bat pentru că voi ajunge la închisoare. Polițista a zis că da, că fetele au 15 ani. Deci voi îi apărați pe ăștia să omoare copii pentru că au 15 ani? Mi-a zis că nu au voie să le facă nimic, nu au voie să pună mâna pe ei. Am stat aproape 6 luni să se înregistreze cazul, mi-am luat unul dintre cei mai buni avocați de acolo. Abia au înregistrat cazul, polițiștii nici măcar nu au vrut să declare ce s-a întâmplat acolo. După asta ajungi în Dubai unde efectiv îți lași copiii singuri pe stradă și nu ai nici o grijă," a mai spus Rocsana Marcu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel