Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oana Stănciulescu: Recunosc, Dragnea are dreptate!
WhatsApp

Jurnalista Oana Stănciulescu scrie pe pagina de socializare că președintele PSD Liviu Dragnea are dreptate atunci când spune că protestul din Piața Victoriei de pe 10 august a fost sponsorizat din străinătate.

"Recunosc, Dragnea are dreptate!

Liviu Dragnea s-a chinuit o lună de zile să acopere protestul din 10 august din Piața Victoriei - juridic și mediatic. Nu a reușit, deși „n-a precupețit nici un efort”, vorba lui Nicolae Ceaușescu. Nici măcar pericolul asasinării din priviri nu a prins. Așa că, din disperare, a scos ultimele arme – a trimis Jandarmeria să depună plângere penală la DIICOT (după schimbarea conducerii) și a început să propăvăduiască pe la televiziunile prietene că protestul din 10 august a fost finanțat din străinătate.

Ei, bine, acesta este singurul adevăr spus de doi ani de zile de Dragnea. Miile de români din diasporă au venit pe banii lor, cu banii lor, și pun pariu că dacă îi controlau prin buzunare găseau niscăvai euroi. Lucruri pe care nu au cum să le înțeleagă – cum adică, au venit de bună voie, pe banii lor? Așa ceva PSD nu i s-a întâmplat niciodată și nici n-o să i se întâmple multă vreme de acum încolo.

Ca să nu mai spun de cele 30 de miliarde de euro cât au trimis românii din diasporă în țară în ultimii 30 de ani. Deci, da, așa este, protestul din 10 august a fost finanțat din străinătate, de românii din diasporă", a scris jurnalista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel