Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rareş Bogdan, DEZVĂLUIRI din culisele PNL. De ce nu acceptă Klaus Iohannis o dezbatere cu Viorica Dăncilă
WhatsApp
Rareş Bogdan a dezvăluit cum s-a ajuns la decizia PNL şi a preşedintelui Klaus Iohannis de a refuza o dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă.
Rareș Bogdan, despre scandalul comasării alegerilor: „Argumentele sunt și într-o parte și în alta. Trebuie să facem ce este mai bine pentru români” / Sursa foto: Facebook Rareș Bogdan

"Președintele României nu are ce să caute la o dezbatere cu un candidat care a făcut absolut tot ce i-a stat în putință să distrugă România, tot ceea ce a însemnat stat de drept în România, care a încercat să oprească România din drumul european. Va fi la dezbateri din stradă, va fi în fața oamenilor, doar că nu are ce să discute cu această doamnă și cu acest partid până când nu se va reforma cu adevărat. Deci, Klaus Iohannis, am luat decizia în această seară, împreună cu domnia sa, cu stafful de campanie, NU va participa la o dezbatere electorală cu candidata PSD Viorica Dăncilă, pentru că doamna Dăncilă a refuzat când era premier discuțiile cu președintele pe teme importante. (...) A ales să se comporte ca un elev care chiulește fără să-i pese de consecințe.

Noi acționăm foarte profesionist și lucrăm cu trei institute de sondare. Am făcut deja focus-grupuri și am văzut răspunsurile. Peste 70 la sută dintre votanți ne spun: ce să vorbească cu Viorica Dăncilă Klaus Iohannis? Viorica Dăncilă și-a arătat măsura incompetenței. Noi nu putem să facem abstracție de persoana Viorica Dăncilă, cea care timp de doi ani și-a desconsiderat funcția, a desconsiderat limba română și cetățenii", a declarat Rareş Bogdan, la Digi24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel