Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rafila, probleme de respirație la prezentarea planului PSD pentru combaterea epidemiei COVID-19
WhatsApp
Alexandru Rafila a avut, marți, probleme de respirație la prezentarea planului PSD pentru combaterea epidemiei COVID-19. Reprezentantul României la OMS vorbea greu și a spus că are „o lipsă de aer”.

Reprezentantul României la OMS, Alexandru Rafila, care deschide lista PSD București pentru Camera Deputaților, a prezentat marți planul elaborat de partid pentru combaterea epidemiei COVID-19. Printre măsuri se numără testarea tuturor persoanelor din zonele cu rata mare a infectării.

PSD a publicat planul elaborat de partid pentru combaterea epidemiei COVID-19. Printre măsuri se numără testarea tuturor persoanelor din zonele cu rata mare a infectării. Prezentarea a fost realizată de reprezentantul României la OMS, Alexandru Rafila.

 

PSD are în vedere „testarea tuturor indivizilor~

 

Potrivit documentului se are în vedere „testarea tuturor indivizilor, indiferent de simptome, în locurile cu incidență ridicat”.

„Astfel sunt identificate cazurile pre-simptomatice și asimptomatice și se întrerup lanțurile de transmitere prin izolarea promptă a persoanelor infectate”, se menționează în document.

În ceea ce privește accesul facil la testare, social-democrații vizează dezvoltarea unei aplicații informatice care să permită oricui să beneficieze de testare, la nevoie, în cazul în care consideră că este la risc de infecție.

 

Alexandru Rafila a avut probleme de respirație

 

PSD vrea încurajarea producției de medicamente autohtone și de dispozitive medicale necesare pentru diagnosticarea și tratamentul COVID-19.

De asemenea, potrivit documentului, PSD propune restructurarea urgentă a Direcțiilor de Sănătate Publică prin constituirea structurii operative de intervenție în sănătatea publică, coordonată de Institutului Național de Sănătate Publică, reorganizarea spitalelor generale, amenajarea de circuite dedicate și paturi pentru pacienții COVID-19, inclusiv pentru terapie intensivă, precum și asigurarea asistenței medicale de rutină pentru pacienții cu boli cronice sau acute, acces fără întârziere la serviciile de sănătate în timpul pandemiei, prin testare rapidă la internare ori prezentare.

La prezentarea planului PSD pentru combaterea epidemiei, Alexandru Rafila a avut probleme de respirație. Reprezentantul României la OMS vorbea greu și a spus că are „o lipsă de aer”, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel