Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Raed Arafat, anunţ important "Asimptomaticii transmit boala. Sunt tendonul lui Ahile în lupta cu acest virus”
WhatsApp
În România, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate peste 1.000 de noi cazuri noi de infectări cu noul coronavirus .  
raed_arafat

”Un număr care nouă ne atrage atenția, pentru că asta înseamnă automat că după o perioadă crește și numărul cazurilor de terapie intensivă”, a zis Raed Arafat, duminică seară, la Antena 3.

”Dacă 70-80 la sută din populație respectă regulile și știu că trebuie să-i apere pe ceilalți și să se apere pe ei, dacă rămâne un procent care nu respectă și acest procent circulă, nu poartă mască, acest procent va afecta pe restul oamenilor (...). A fost o discuție care a indus foarte multă lume în eroare - discuția pe asimptomatic. NU! Asimptomaticul are virusul și transmite și sunt multe studii la acest moment. Cel puțin câteva din ele le-am primit de la un coleg din Statele Unite, medic implicat direct în tratamentul pacienților cu COVID. Toate studiile avertizează asupra faptului că asimptomaticii transmit. Unul din studii spune că asimptomaticul este tendonul lui Ahile în lupta cu acest virus”, a spus Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel