Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pui pariu că ne distrăm? Cum să te bucuri de sporturile preferate alături de prieteni
WhatsApp
Momentele petrecute alături de amicii tăi sunt cele mai plăcute experiențe, te relaxează și te binedispun, de fiecare dată. 
Foto: Shutterstock

Vrei să aduci un suflu nou în grupul vostru și să descoperiți împreună distracții de top, în compania sporturilor preferate? Îți prezentăm în continuare cele mai bune idei de fun cu prietenii!

Pariuri sportive pe cele mai tari meciuri și competiții

 

Printre cele mai antrenante distracții de timp liber sunt pariurile sportive online, pe care le poți juca direct de pe telefonul mobil. Meciurile de fotbal, turneele de tenis, derby-urile din campionatele de handbal și baschet au mai mult farmec alături de prieteni, la pariuri sportive live. Mizați împreună pe echipele preferate, ca să vă bucurați atât de victoriile de pe teren, cât și de câștigurile din aplicația de betting.

Creează-ți un cont de user pe o platformă de pariuri sportive și selectează competițiile favorite, din zeci de sporturi individuale sau de echipă. Găsești listate cele mai importante evenimente sportive din țară și din străinătate. Fotbal, tenis, baschet, volei, tenis de masă. badminton, futsal, esports - alege ce îți place și urmărește în direct, împreună cu gașca de amici, întrecerile sportive pe care pariați live.

Astfel, puteți fi mereu pe fază, ca să actualizați pariurile și să trăiți în direct emoțiile jocului. Bucuriile de suporter sunt mai frumoase când le împărătești cu amicii, din tribunele stadionului sau în fața ecranelor. Pariați responsabil de fiecare dată când vă distrați la sport betting live, între prieteni.

Sport și distracție în oraș: bowling, biliard, snooker, darts

 

Hai afară la distracție! Vă așteaptă fun la superlativ, pentru că veți fi chiar voi sportivii care se întrec pentru a culege laurii victoriei! Chiar dacă nu faceți performanță, va fi amuzant să concurați individual sau pe echipe, în campionate amicale, cu premii simbolice. Mergeți la bowling, să vă măsurați măiestria în forța și precizia aruncării bilei sau încercați un turneu de biliard, pentru maeștrii tacului. Orele petrecute împreună vor fi amuzante și pline de dinamism!

Dacă preferați distracția în stil englezesc, merge un snooker aprig, cu regulile lui stricte și traiectoriile fine, pentru așii mantelor. Sau încercați o seară la darts, cu săgeți amicale, în căutarea punctajului câștigător. Orice alegeți, distracția este asigurată!

Fun și mișcare în aer liber: minigolf, paintball, ciclism

 

În weekenduri sau în vacanțe, organizați excursii în afara orașului, ca să descoperiți sporturi noi, potrivite pentru activități de grup. Găsiți în multe locuri terenuri amenajate pentru minigolf. Este vorba despre o variantă amuzantă a celebrului sport cu diferite tipuri de crose, trasee și lansări spectaculoase. Mini-mini, dar tot golf este, așa că pregătiți-vă să câștigați trofeul pentru cea mai precisă lovitură sau, de ce nu, pentru cea mai caraghioasă ratare!

Aveți chef de joacă? Alegeți un circuit de paintball, ca să vă distrați ca în copilărie, la V-ați ascunselea, Prinselea sau Săgeți! Pe lângă mișcare în aer liber și râsete cât cuprinde, veți învăța strategii noi și veți colabora în echipă, ca să învingeți adversarii și să-i colorați din cap până-n picioare.

Completați ieșirea la iarbă verde cu niște ture pe bicicletă. Fac bine la sănătate și aduc voia bună în gașcă. Oricare ar fi alegerea voastră, bucurați-vă de timpul petrecut împreună, pentru că prietenul... la distracție se cunoaște!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel