Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Proteste masive în Olanda: „Întreaga țară să fie paralizată!”
WhatsApp
Fermierii olandezi blochează depozitele de alimente din cauza noilor legi de mediu menite să salveze viața pe Pământ. Pescarii s-au alăturat și blochează porturile într-o demonstrație de sprijin pentru fermierii care au blocat centrele de distribuție din supermarketuri din cauza noilor reguli.
Proteste masive în Olanda: „Întreaga țară să fie paralizată!”

Fermierii din Olanda au blocat centrele de distribuție a supermarketurilor în protestele împotriva noilor reguli de mediu privind emisiile de azot, care ar putea să-i falimenteze pe mulți dintre ei. Pescarii au blocat luni porturile într-o manifestare de sprijin pentru fermieri. Blocada a împiedicat feriboturile să navigheze către aproape toate insulele Wadden de pe coasta de nord a țării și a cauzat întârzieri îndelungate, au raportat companiile de transport maritim.

Tot luni, fermierii au folosit tractoare și baloți mari de fân pentru a bloca intrările în centrele de distribuție a supermarketurilor. Acțiunea a fost anunțată în avans, fermierii cerând ca „întreaga țară să fie paralizată”.

De asemenea, aeroporturile au făcut pregătiri pentru blocaje pe căile de acces. Traficul de-a lungul celei mai mari rețele rutiere dense a țării a fost raportat a fi normal. Poliția a spus că va interveni dacă demonstranții s-ar deplasa pentru a bloca accesul la aeroportul internațional Schiphol de lângă Amsterdam.

 

Olanda. Muncitori români fără adăpost, alungați fără milă: „În loc să fie ajutați, îi împing mai mult în mizerie”

 

Fermierii olandezi s-au implicat în proteste violente împotriva regulilor de mediu

 

În ultimele săptămâni, fermierii olandezi s-au implicat ocazional în proteste violente împotriva regulilor de mediu menite să reducă emisiile de azot.

În timp ce alte sectoare, inclusiv construcțiile, au fost, de asemenea, afectate, măsurile de reducere a amoniacului generat de creșterea animalelor reprezintă o parte semnificativă a planurilor guvernamentale.

Olanda. Un șofer român de TIR a bătut recordul de migranți din camion: „Nu știa că se aflau în remorca lui”

Emisiile de azot vor fi reduse cu peste 70% în zonele apropiate zonelor de conservare a naturii. Potrivit estimărilor guvernamentale, acest lucru ar putea duce la închiderea a aproximativ 30% din fermele de animale.

O hotărâre din 2019 a celei mai înalte instanțe a țării a determinat guvernul să impună măsurile.

Olanda. Patru români, cu lacrimi în ochi după ce au recunoscut două spargeri: „Ne-au promis locuri de muncă, dar ne-au înșelat”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel