Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Protest INEDIT la Suceava. Un afacerist a construit primul metru de AUTOSTRADĂ din Moldova - VIDEO
WhatsApp
Sătul să asculte promisiunile politicienilor, un om de afaceri din Suceava a luat problema în propriile mâini şi le-a arătat autorităţilor cum se face. A construit, în mod simbolic, primul metru de autostradă din Moldova.
Stefan Mandachi_poza de profil Facebook

Ştefan Mandachi se recomandă drept un "ţăran de la Sfântul Ilie, cu accent moldovenesc". Omul de afaceri sucevean susţine că nu face politică şi nu e activist. Iar gestul său este o formă de protest faţă de lipsa de interes arătată de autorităţi şi faptul că Moldova nu are nici acum o autostradă.

Primul metru de autostradă din Moldova a fost construit între localităţile sucevene Voroneţ şi Putna şi va fi inaugurat pe 15 martie, la ora 15. Ştefan Mandachi a angajat o firmă de specialitate, iar proiectul a costat 4.500 de euro, fiind o mostră de cum ar trebui să arate o autostradă.

Mandachi speră că şi alţi oameni de afaceri din România se vor aalătura demersului său pentru a impulsiona politicienii de la putere să îmbunătăţească infrastrucutra ţării.

Aceasta nu este prima iniţiativă a omului de afaceri în acest sens. În luna februarie, afaceristul a împânzit ţara cu milioane de afişe cu mesajul „România vrea autostrăzi”.

Urmăriţi, mai jos, cum a reuşit suceveanul să construiască primul metru de autostradă din Moldova.

 

 

Sursa: România vrea autostrăzi / Ştefan Mandachi

[Citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel