Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Procurorii italieni, în spital la Mario Iorgulescu. Informații noi în ancheta accidentului
WhatsApp
Informații noi în ancheta accidentului rutier provocat în septembrie de Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Procurorii italieni i-au comunicat oficial că este anchetat pentru ucidere din culpă în România. Întreaga procedură a avut loc într-un spital din peninsulă, unde tânărul a fost transferat în stare gravă, acum mai bine de o lună.

Procedurile au fost desfășurate de procurori italieni la solicitarea colegilor lor de la Parchetul Capitalei, după ce aceștia din urmă au emis un ordin european de anchetă, în cadrul unor proceduri care le permite magistraților italieni să desfășoare pe teritoriul statului lor proceduri pentru a îi ajuta pe colegii din România, anunță Digi 24.

Practic, un procuror italian a mers la clinica unde este internat în prezent Mario Iorgulescu și, constatând că starea de săn[tate îi permite acestuia, i-a comunicat oficial faptul că are calitatea de suspect în dosarul penal deschis la București, după accidentul în care a fost implicat.

Mario Irogulescu este cercetat pentru ucidere din culpă și conducerea unui autoturism sub influența subtanțelor interzise.

Decizia de a-l pune pe Mario Iorgulescu sub acuzare a fost luată în luna septembrie de procurorii de la Parchetul Capitalei. Au încercat magristrații români să îi comunice acest lucru, oficial, lui Mario Iorgulescu în data de 19 septembrie. Dar pentru că starea de sănătate nu-i permitea, nu s-a putut îndeplini procedura, iar ulterior, familia, contrar indicațiilor medicilor din București a luat decizia de a-l transfera pe acesta în Italia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel