Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Viorica Dăncilă:"Se pare că nu au crescut salariile peste tot"
WhatsApp
Premierul Viorica Dăncilă afirmă că, după trecerea contribuţiilor de la angajator la angajat, nu toate salariile au crescut. 

Premierul Viorica Dăncilă a declarat marţi dimineaţa că, după trecerea contribuţiilor sociale de la angajator la angajat, nu toate salariile au crescut astfel încât veniturile salariaţiilor să nu fie afectate. 

"După cum ştiţi, scăderea contribuţiilor de la pilonul II de la 5,1 la 3,75 s-a făcut odată cu trecerea contribuţiilor de la angajator la angajat. Se pare că nu au crescut salariile peste tot. Astăzi, împreună cu ministrul Muncii vom analiza situaţia şi vom da un răspuns concret", a declarat premierul României. 

Reamintim faptul că astăzi, la ora 12.00, premierul Viorica Dăncilă, alături de ministrul Muncii - Olguţa Vasilescu urmează a avea o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis. "Vreau să am o foarte bună colaborare între instituţii. Discuţiile se vor axa pe salarizare, pe buget, cam astea sunt discuţiile în mod general", a declarat premierul Viorica Dăncilă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel