Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Primele rezultate arată că PSD a pierdut alegerile în Dolj, FIEFUL Olguței Vasilescu. Manda, primele declarații
WhatsApp
Potrivit presei locale din Dolj, Viorica Dăncilă ar fi pierdut alegerile chiar în fieful Olguței Vasilescu și al lui Claudiu Manda. 

Claudiu Manda spune că încă speră ca numărătoarea finală din Dolj să arate că Viorica Dăncilă este câștigătoare. 

„Vreau să le mulțumesc colegilor mei din Dolj pentru modul în care s-au implicat în această campanie electorală și încep prin a le mulțumi  tuturor primarilor, președinților noștri de organizații, dar, nu în ultimul rând, celor care ne-au votat, ne-au sprijinit, membrilor și simpatizanților noștri. Am văzut rezultatul exit-poll, însă, până la urmă, angajamentul pe care ni l-am asumat – atât între noi, cât și în discuția cu organizația centrală – a fost că vom obține 50 la sută plus unul dintre voturile exprimate în Dolj.

Din acest moment, ne ocupăm de numărătoarea paralelă și așteptăm rezultatul numărării voturilor din secțiile din județ. Sperăm că obiectivul pe care ni l-am propus – și anume, să câștigăm și în aceste condiții în Dolj – se va realiza.

Rezultatul va reflecta efortul de ani de zile al echipelor noastre, al administrației locale, dar și simpatia de care ne bucurăm în continuare din partea electoratului din județ și le mulțumim tuturor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o. Desigur că, de mâine, începem să ne pregătim pentru alegerile locale, pe care vrem să le câștigăm cu un scor mai mare decât rezultatul care se va înregistra în această seară.“

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel