Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Prețul ridicol al unui apartament în Cluj-Napoca pe perioada festivalului Untold: 7.600 de euro pentru patru nopți
WhatsApp
Prețurile cazării în Cluj - Napoca pe perioada Untold au luat-o razna. Iată cât trebuie să scoatem din buzunar pentru cazare, în perioada festivalului. 
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: pixabay.com

Cu câteva luni înainte de desfășurarea festivalului Untold 2024, piața de cazare din Cluj-Napoca a atins cote exorbitante. Proprietarii de locuințe de închiriat par să nu mai țină cont de limitele obișnuite ale prețurilor, solicitând sume care rivalizează cu costul chiriei pe întregul an.

Un exemplu clar este dat de un apartament de doar 40 de metri pătrați, situat la 3.7 kilometri distanță de centrul orașului. Acesta, dotat cu o baie, bucătărie și un dormitor, a fost listat pe site-ul de rezervări booking.com pentru o sumă incredibilă de 38.000 de lei pentru perioada 8-12 august 2024, echivalentul a aproximativ 7600 de euro.

Cea mai ieftină cazare

 

Această sumă reprezintă, de obicei, câștigul unui proprietar care închiriază locuința pe o durată de un an, la un tarif lunar de aproximativ 630 de euro. Cu toate acestea, cu toate că prețul este uluitor, apartamentul a fost deja rezervat pentru întreaga perioadă a festivalului, demonstrând cererea ridicată din partea turiștilor.

În contrast, oferta cea mai ieftină găsită pentru un apartament pe perioada festivalului se ridică la 2592 de lei, însă numărul locuințelor disponibile la acest preț este extrem de limitat, scrie Știri de Cluj

----------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel