Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Polițistii din Italia au confiscat drogurile unei românce, apoi au revenit să o salveze de la bătaia soțului supărat că "i-a pierdut prafurile"
WhatsApp
O româncă, prinsă în flagrant de polițiști pentru că vindea droguri în apartamentul ei din Brianza (Monza), Italia, a fost salvată de aceștia, în aceeași zi, din mâinile soțului ei, care o agresase tocmai pentru că rămăsese fără droguri. Femeia a fost plasată sub control judiciar, iar soțul violent, dus în arest. Acum, românca vrea să își retragă acuzațiile de violență împotriva a soțului.  
Italia. Tânără româncă, amenințată cu moartea de soțul italian, de 50 de ani, în fața copilului: „Te voi aduce într-un scaun cu rotile" / Foto: Captură video youtube

A fost bătută de soțul ei pentru că fusese arestată în timp ce vindea droguri de către carabinieri, care îi confiscaseră și dozele de cocaină. Dar acum, românca de 33 de ani și-a retras plângerea pentru rele tratamente și vrea să pledeze doar în ceea ce privește posesia de droguri, fiind dispusă, de asemenea, să plătească o sumă unei organizații de tratare a dependenței de droguri pentru a obține o condamnare cu suspendare.

Femeia, care între timp a primit obligația de a semna controlul judiciar, s-a prezentat la Tribunalul din Monza pentru a răspunde pentru trafic de droguri. De comun acord cu avocatul ei, Francesco Ruffo, a cerut o înțelegere pentru o pedeapsă cu suspendare, pe care, însă o obținuse deja pentru o altă condamnare în trecut pentru furt. Singura posibilitate ar fi să obțină circumstanța atenuantă de a plăti o sumă cu titlu de restituire, adică în scopuri caritabile.

Româncă miloasă: Bătută de soț după ce poliția i-a confiscat drogurile, arestată la domiciliu, își retrage plângerea împotriva acestuia

 

Între timp, românca în vârstă de 33 de ani a dorit să retragă plângerea pentru rele tratamente împotriva soțului său, care se află încă în închisoare, chiar dacă doar pentru acuzația de opunere de rezistență la un funcționar public, și a depus un recurs pentru a-și redobândi libertatea. Cu speranța că nu se va mai repeta ceea ce s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni în acea casă, din care doar cu ajutorul carabinierilor femeia a reușit să scape.

Românca fusese arestată pentru că fusese prinsă comercializând 16 grame de cocaină, dar fusese plasată în arest la domiciliu. Acasă o aștepta însă soțul ei, un conațional de 38 de ani, care o bătuse pentru că pierduse dozele de droguri.

 

-----------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link

->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel