Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Platformă cu mașini Tesla, lovită pe Valea Oltului de un alt șofer care transporta mașini second-hand 
WhatsApp
Un accident în care au fost implicate două platforme a avut loc pe Valea Oltului. 

Marți după-amiază, două platforme de transport auto au fost implicate într-un accident în zona DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, la kilometrul 247+600 de metri, în apropierea localității Boița, județul Sibiu.

Incidentul a avut loc în jurul orei 14:00 și a implicat o platformă care transporta mașini Tesla și o alta care transporta mașini la mâna a doua.

Conform primelor investigații, șoferul unei platforme, un bărbat în vârstă de 54 de ani din județul Argeș, conducea un autotren într-o parcare de pe DN 7. În timp ce se afla în acea parcare, a virat la stânga spre Sibiu fără a acorda prioritate și a intrat în coliziune cu o altă platformă condusă de un bărbat în vârstă de 35 de ani din județul Vâlcea, care se deplasa dinspre Vâlcea spre Sibiu.

În urma impactului, șoferul în vârstă de 35 de ani a avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare, fiind preluat de echipajul SMURD, urmând să fie transportat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Sibiu. 

Acesta este conștient, dar a suferit traumatism la picior și un traumatism cranio-cerebral. Celelalte două persoane implicate în accident nu au suferit răni care să necesite îngrijiri medicale, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu.

Traficul pe DN 7 a fost blocat aproximativ o oră în urma incidentului, conform Centrului Infotrafic, conform Turnul Sfatului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel