Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Peste 600 de taxiuri din Germania, colantate cu mesajul "Vizitează România" 
WhatsApp
Timp de puțin peste o lună, în Germania va avea loc o acțiune de promovare a imaginii României. 

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT) derulează, în perioada 10 iunie - 15 iulie a.c., o campanie de promovare outdoor a României în Hamburg, Berlin, Munchen şi Frankfurt din Germania, prin colantarea a 625 de taxiuri, campanie ce se desfăşoară în contextul Campionatului European de Fotbal, a anunţat, luni, instituţia.

Astfel, România va beneficia de o expunere semnificativă, nu doar în rândul turiştilor din Germania, dar şi în rândul potenţialilor turişti din întreaga Europă care participă la acest campionat, susţin reprezentanţii ministerului.

Taxiuri cu imaginea României în Germania. Cod QR prezent pe taxiuri"Colantarea taxiurilor oferă o expunere extinsă a brandului de ţară către un public larg, iar designul creativ al colantării poate genera un impact vizual puternic şi poate atrage atenţia publicului într-un mod distinctiv. Fiecare imagine are un cod QR unde se regăseşte broşura generală a României în limba germană, cu ajutorul căreia vizitatorii vor obţine informaţii relevante despre diferitele destinaţii din România", menţionează MEAT.

Potrivit sursei citate, prezenţa pe piaţa germană vine totodată şi în sprijinul tur-operatorilor, agenţiilor de turism interesate şi companiilor aeriene ce desfăşoară deja o importantă activitate în această ţară.

Germania este considerată ca fiind o piaţă prioritară, iar conform ultimelor date publicate de Institutul Naţional de Statistică, aceasta ocupă primul loc în clasamentul statelor emiţătoare de turişti în anul 2023, cu un număr de 218.300 sosiri în anul 2023.A

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel