Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pericolul din usturoiul chinezesc. Ce NU ni se spune
WhatsApp
Usturoiul produs în China este toxic, potrivit unui site de specialitate care a realizat un studiu. 

Producătorii chinezi folosesc pesticide interzise de lege pentru a accelera creșterea legumelor și fructelor pe care le cultivă, scrie healthyfoodhouse.com. Prin alte toxine, aceștia utilizează parathion și phorat, care au un efect devastator asupra corpului, relatează sursa citată 

Cum identifici usturoiul chinezesc?

Usturoiul chinezesc este mai ușor și mai puțin bombat.
Usturoiul românesc este mai gustos și are un miros mai puternic decât cel produs în China.
Producătorii chinezi îndepărtează rădăcinile și cotorul reducând din greutatea produsului pentru a economisi la transport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel