Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Pericol de explozie la Ploiești: O cisternă cu kerosen s-a răsturnat. Șofer român, MORT. Polițiștii cred că e SINUCIDERE
WhatsApp
O cisternă încărcată cu kerosen s-a răsturnat, luni după-amiază, pe centura de est a orașului Ploiești, în urma unui accident. Un șofer de 31 de ani a murit. Traficul este blocat.  

Un șofer în vârstă de 31 de ani a murit în accidentul de pe centura de est a orașului Ploiești. Acesta a intrat cu mașina pe contrasens și s-a izbit puternic de cisterna încărcată cu 32 de tone kerosen.

Poliția Prahova a anunțat că șoferul, în vârstă de 31 de ani, care conducea pe DN1A, în afara localității Berceni, a intrat pe sensul opus de mers, din motive necunoscute.

Mașina s-a ciocnit cu cisterna încărcată cu combustibil, condusă de un bărbat în vârstă de 27 de ani. În urma accidentului, șoferul mașinii a murit.

Șoferul cisternei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Circulația este în continuare blocată și deviată

 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informa că pe centura de est a orașului Ploiești, în zona localității Corlătești, județul Prahova, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o autocisternă încărcată cu kerosen și un autoturism. În urma impactului, cisterna s-a răsturnat pe carosabil, prezentând scurgeri de combustibil.

Ulterior, oamenii au fost informați, printr-un mesaj RO-ALERT, asupra pericolului de explozie. Populația este îndrumată să evite zona şi să elibereze căile rutiere pentru a lăsa loc liber echipajelor de intervenţie, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel