Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Patru români, răniți într-un accident rutier. Coliziune frontală între două automobile
WhatsApp
Patru persoane au fost rănite în urma unui accident produs, vineri seara, pe DN 17B, în județul Neamț.
Patru români, răniți într-un accident rutier. Coliziune frontală între două automobile

Potrivit Inspectoratului de Polițe al Județului (IPJ) Neamț, accidentul a avut loc pe Drumul Național 17 B, între localitatea Borca și Poiana Teiului.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un tânăr de 21 de ani conducea o mașină din direcția Borca-Poiana Teiului ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, ce circula din sensul opus.

În urma accidentului, au fost rănite patru persoane: cei doi șoferi și două pasagere cu vârste de 14 și 46 de ani.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Un alt accident a avut loc, joi seara, în localitatea Florești, județul Cluj. În impact a fost implicat un autobuz, iar o pasageră, în vârstă de 66 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

 

Un autobuz cu români, implicat într-un accident: O victimă

 

Potrivit IPJ Cluj, accidentul în care au fost implicate un autoturism și un autobuz a avut loc pe DN 1E60, în localitatea Florești.

Conform polițiștilor, un bărbat de 37 de ani ar fi intenționat să pătrundă cu autoturismul pe o strada lăturalnică la dreapta, intrând în coliziune cu autobuzul condus de un bărbat de 42 de ani. În urma impactului, o femeie de 66 de ani, aflată în mijlocul de transport, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Testările șoferilor cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.  „La data de 2 iunie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii au intervenit la un accident rutier pe DN 1E60, în localitatea Florești, la km 484+770m. Din primele informații, coliziunea s-ar fi produs între un autoturism și un autobuz, care circulau pe același sens, pe direcția Cluj-Napoca spre Florești. Bărbatul de 37 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi intenționat să pătrundă cu autoturismul pe o strada lăturalnică la dreapta, intrând în coliziune cu autobuzul condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Florești. În urma impactului, o femeie de 66 de ani, aflată în mijlocul de transport, a necesitat îngrijiri medicale.

Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, a transmis IPJ Cluj. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel