Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Parlamentar din Spania, membru al partidului Vox, răspuns pentru George Simion (AUR): „Noi suntem vocea fermă și puternică“
WhatsApp
Jorge Buxade, eurodeputat și lider al partidului de extremă-dreapta Vox, din Catalonia, i-a adresat un mesaj lui George Simion, liderul partidului AUR.

Duminică au avut loc alegeri pentru Parlamentul regional din Catalonia. Noutatea acestor alegeri a fost succesul partidului Vox, care intră în Parlament cu 11 locuri și de prefigurează al treilea mare partid în Parlament.

În acest context, liderul AUR, George Simion, a transmis un mesaj de felicitare partidului VOX la care a răspuns Jorge Buxade, europarlamentar și purtător de cuvânt al partidului.

„AUR îi felicită pe @vox_es și pe aleșii săi la Parlamentul #Catalan după votul de duminică. Intrând pentru prima dată cu 11 locuri, partidul deține acum cea mai mare voce conservatoare în adunarea legislativă regională“, notează George Simion.

Cine este Buxade?

 

„Vă mulțumesc foarte mult pentru felicitare @georgesimion După cum spuneți, noi suntem vocea puternică, fermă și apăsată în adunarea regională. Cele mai bune urări pentru tine și Alianță și pentru România“, este mesajul lui Buxade postat pe Twitter, ca răspuns pentru urările lui George Simion.

Buxadé  este purtătorul de cuvânt pentru Vox din februarie anul 2020, iar din 2019 a fost ales ca eurodeputat. Este membru al partidului de extremă dreapta Vox și a lucrat anterior pentru Partidul Popular între 2004 și 2014. Același Buxade este președintele Foro Catalán de la Familia, o organizație conservatoare.  El se opune independenței Cataluniei sale natale și este membru al unor organizații antisecesioniste precum Societat Civil Catalana și Fundația Joan Boscà.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel