Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Parfumuri și haine contrafăcute de peste 4 milioane de leir, găsite într-un camion la Calafat
WhatsApp
Peste 13.000 de bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de aproximativ 4.000.000 lei, transportate cu un autocamion înmatriculat în Bulgaria care făcea servicii de coletărie către Germania, au fost confiscate de poliţiştii de frontieră în PTF Calafat. 
Camion în drum spre Germania, burdușit cu produse de lux, contrafăcute, oprit în vamă

"Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui mijloc de transport înmatriculat în Bulgaria, mai mulţi paleţi ce conţineau cantitatea de peste 13.000 de bunuri contrafăcute, constând în articole vestimentare, parfumuri, încălţăminte, produse de marochinării şi ceasuri, toate inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, fiind astfel susceptibile a fi contrafăcute", a informat duminică Poliţia de Frontieră Română.

Sâmbătă dimineaţa, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion, un cetăţean bulgar. Acesta transporta coletărie pe ruta Bulgaria - Germania, conform documentelor prezentate.

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră asupra mijlocului de transport, poliţiştii au descoperit, în interiorul compartimentului de marfă, mai mulţi paleţi ce conţineau cele 13.395 de bunuri susceptibile a fi contrafăcute.

Produsele, în valoare totală de aproximativ de 4.018.500 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel