Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Panică într-un avion, după ce un bărbat a încercat să deschidă ușa în zbor: „Ne vedem în ceruri“
WhatsApp
Momente de teroare la bordul unui Boeing aparținând companiei TUI Airways, pe ruta Pafos - Manchester. Un bărbat, fără îndoială aflat sub influența alcoolului și/sau a drogurilor, a început mai întâi să se roage, apoi a trecut la amenințări și, în cele din urmă, a încercat să deschidă ușa de urgență a avionului în timpul zborului, anunțându-i pe ceilalți pasageri că „se vor vedea în Paradis“.

După ce a divagat timp de câteva minute, a încercat să deschidă ușa de urgență a avionului în timpul zborului. S-a întâmplat la bordul unui avion al companiei TUI Airways, pe ruta Paphos (Cipru) - Manchester. Zborul fusese deja întârziat câteva ore din cauza unor probleme de personal, înainte de a fi nevoit să se reorienteze spre Zagreb, Croația, din cauza "pasagerului enervant".

După cum a relatat Manchester Evening News, alte persoane aflate la bordul aeronavei au declarat că l-au văzut pe bărbat luând o substanță asemănătoare cocainei și rugându-se pe podeaua Boeing-ului, înainte de a amenința alți pasageri și echipajul de cabină. Apoi a venit nebunia, când a încercat să deschidă ieșirea de urgență: ceilalți pasageri l-au blocat.

Panică într-un avion, după ce un bărbat a încercat să deschidă ușa în zbor

 

După ce avionul a fost deviat pe aeroportul din Zagreb în primele ore ale zilei de ieri, 16 august, turiștii susțin că au rămas blocați ore întregi fără mâncare sau apă și fără niciun contact cu reprezentanții TUI pentru a afla când se vor putea întoarce acasă.

Kirsty se afla în avion împreună cu soțul ei și cei doi copii când a izbucnit haosul. Ea a descris incidentul ca fiind "cea mai înfricoșătoare experiență din viața mea". Ea a povestit pentru ziarul britanic că bărbatul a arătat spre ea și copiii ei și a strigat: "Ne vedem în Rai". „În timp ce el stătea ghemuit pe podea și se ruga, eu am strigat după ajutor. Singurul ajutor pe care l-am primit a fost de la soțul meu, care a luat problema în propriile mâini pentru a-i apăra și proteja pe toți cei din acest zbor".

„Ne vedem cu toții în ceruri“

 

James Rawcliffe, în vârstă de 38 de ani, stătea în partea din față a avionului împreună cu soția și fiica sa, când a observat o agitație în partea din spate a aeronavei: "Erau o mulțime de oameni care se îndreptau spre bărbat și încercau să îl calmeze. Apoi a intervenit și un polițist aflat în afara serviciului. În timp ce îngenunchea, a spus "Ne vom vedea cu toții în ceruri", apoi s-a îndreptat spre ușă pentru a încerca să o deschidă înainte ca trei băieți să sară pe el. Se auzeau țipete, plânsete și panică totală".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel