Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Șpagă la vamă pentru evitarea carantinei. Iată cine a deconspirat totul
WhatsApp
Ies la iveală primele informații despre cum au fost dați în vileag vameșii acuzați că luau șpagă pentru ca românii veniți din zonele roșii să nu intre în carantină instituționalizată, ci în izolare la domiciliu.  

Din câte se pare, "taxa" pentru ca vameșii să-i treacă pe românii din zonele roșii drept șoferi de TIR care vin din Germania era de 50 de euro. După ce au dat șpaga, patru români nu au respectat nici măcar izolarea, astfel că au fost amendați de polițiștii care au aflat că veneau din zone roșii și ar fi trebuit să se afle în carantină. A fost momentul în care s-au decis să dezvăluie totul. 

Aceștia au depus mărturie împotriva vameșilor cărora le-au dat mită. 

"Din punctul de vedere al apărării, întreaga construcţie juridică a acuzării are la bază alegaţiile a patru persoane care au trecut prin Punctul de frontieră Borş şi au fost controlate de clientul meu, iar ulterior au fost găsiţi că nu respectă măsurile de izolare la domiciliu clientul meu a respectat toate regulile. Acuzațiile sunt de luare de mită, zadarnicirea combaterii bolilor și fals informativ," a spus avocatul vameșilor, Bogdan Meșter.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel