Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oreste Teodorescu, MESAJ pentru USR-PLUS: „Nu irosiți votul din primul tur! Rămâneți lângă președintele Iohannis”
WhatsApp
Jurnalistul Oreste Teodorescu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care îndeamnă Alianța USR-PLUS să „nu își irosească votul din primul tur” și să-l voteze pe Klaus Iohannis.

„Gând adresat cu prietenie celor raționali din USR-Plus: nu irosiți votul din primul tur! Rămâneți lângă președintele Iohannis, adunați cele aproximativ 13 procente ale candidatului vostru cu cele aproximativ 46 % ale primului plasat în preferințele electoratului și înțelegeți că am putea spulbera împreună Ciuma Roșie din primul tur!

Altfel veți înregistra un eșec usturător neintrând în turul al doilea... România are nevoie de o un arc guvernamental stabil născut din alianța PNL-USR Plus și PMP! Orice alt calcul devine utopic și nu face altceva decât sa dea nesperatul balon de oxigen PSD-ului și anexei sale Pro România! Și deși, înțeleg că nu aveți o relație prea bună cu Dumnezeu, sper din toată inima să vă lumineze mințile și să decideți ce este mai bine pentru o Românie normală!", a scris Oreste pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel