Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oprirea emisie Realitatea. Tismăneanu: "Marş de-aici, javră râioasă!"
WhatsApp
Politologul Vladimir Tismăneanu a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Radu Călin Cristea, cel care a propus sancționarea Realității TV prin oprirea emisiei timp de 10 minute.  

"Un scatofag bine remunerat: Acum câtiva ani, a scris un serial impotriva mea in publicatia firmei Muşat si Asociatii (Observator Muşatin). Titlul era "Homo Brucanus". Cand i s-a spus ca unicul lucru care ma putea aşeza in compania lui Brucan era evreitatea, a schimbat titlul, dar nu şi-a cerut niciodata scuze. Nici el, nici stapânii lui. L-am ajutat de câteva ori in viata. A publicat in "Wall Street Journal-Europe" recomandat de mine. Este jegul personificat. Nu sunt un fan al televiziunii lui Guşa. Dar, o spun deschis, cand coprofagul RCC loveste ignobil, imund si laş in libertatea presei, imi ridic vocea si spun: Marş de-aici, javra râioasa! Esti intruchiparea proverbului, Facerea de bine, amor cu mama...????

Morala acestei triste poveşti: Pe cine nu laşi sa moara, nu te lasa sa traieşti...

PS Ura ta morbida pentru Traian Basescu vine din momentul in care ti s-a refuzat oferta de a conduce TVR. Ne-am intalnit la un restaurant de pe Pangratti, te-ai plans de felul cum ai fost mintit de familia Saftoiu. Ai primit ce-ai dorit de la Ponta. Acum de la Tariceanu. Esti, vorba lui Paunescu, cu care te asemeni la "caracter", nu si la talent, un catel pe niste scari..." este mesajul lui Vladimir Tismăneanu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel