Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Olanda, maşini româneşti urmărite. Daniel Ţecu, preşedintele FADERE, reacţie
WhatsApp
Daniel Țecu, președintele Federației Asociațiilor de Români din Europa, a comentat, pentru Stiridiaspora.ro, o iniţiativă luată de Olanda privitoare la monitorizarea maşinilor care intră în ţara respectivă. 
daniel tecu

Daniel Țecu, președintele Federației Asociațiilor de Români din Europa,  a comentat, pentru Ştiri Diaspora, iniţiativa luată de Olanda prin care se doreşte monitorizarea autoturismelor care pătrund în ţară, în încercarea de a identifica infractorii, subiect despre care puteţi citi aici

"Am citit că mai sunt aplicaţii similare care s-au făcut prin anii 2016, 2017. Eu consider că o astfel de măsură va afecta infractorii, indiferent de ce naţionalitate sunt ei şi nu, în general, comunitatea de români. Nu cred că este o iniţiativă ţintită pe români pentru că am văzut că Uniunea Europeană intenţionează să scoată aplicaţii de acest gen, care să fie disponibile în toate ţările şi să se poată vedea în timp real istoricul unei maşini şi aşa mai departe. Eu cred că e o măsură foarte bună care nu va afecta comunitatea de români ci pe infractori", a declarat, pentru Stiridiaspora.ro, Daniel Țecu, președintele Federației Asociațiilor de Români din Europa. 

Pe de altă parte, nu trebuie să gândim că respectiva comunitate de români de acolo e formată din infractori. Că există şi infractori printre ei, asta se întâmplă cu toate naţionalităţile. Şi atunci de ce să ne deranjeze?”, a subliniat Daniel Țecu, președintele Federației Asociațiilor de Români din Europa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel