Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O tânără româncă a murit într-un accident rutier şi trei persoane au fost rănite, la Cluj
WhatsApp
O tânără de 21 de ani a murit, sâmbătă, şi alte trei persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier care a avut loc în localitatea Ciucea. 

'Pompierii din cadrul Detaşamentului Huedin au intervenit în această dimineaţă la un grav accident rutier petrecut la ieşire din localitatea Ciucea spre Cluj-Napoca. Apelul de urgenţă a fost primit în jurul orei 7:10, iar pentru misiune au fost mobilizate o autospecială şi un echipaj SMURD.

În sprijin a venit şi o ambulanţă SAJ. Ajunşi la faţa locului, pompierii au găsit două autoturisme avariate.

Într-un autoturism se afla o tânără încarcerată şi inconştientă, în stop cardio-respirator. Folosind echipamentele din dotare, pompierii au descarcerat-o şi au predat-o echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor depuse de echipajul de pe ambulanţă şi de către pompieri, medicul a constatat decesul tinerei de 21 de ani.

De asemenea, alte trei persoane au fost transportate la spital în stare de conştienţă şi cu leziuni minore. Mai exact, a fost vorba despre doi bărbaţi şi o minoră de 10 ani', se arată într-o informare transmisă de ISU Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, un conducător auto a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus. 'Un conducător auto în vârstă de 24 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe DN1 E60, pe raza localităţii Ciucea, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, iar apoi ar fi pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani, înspre Oradea. În urma coliziunii a rezultat decesul unei pasagere în vârstă de 21 de ani, din autoturismul condus de tânărul de 24 de ani, dar şi rănirea celuilalt conducător auto şi a altor două pasagere din autoturismul acestuia', se arată în informarea IPJ Cluj, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel