Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă a trăit spaima vieții ei în parcarea unui supermarket: „Ca femeie, fiind singura în maşină, vă spun, e nasol“
WhatsApp
O româncă a avut parte de șocul vieții sale, în timp ce se afla în mașină și încerca să iasă din parcarea unui supermarket. Aceasta a povestit totul în cel mai mic detaliu, după ce a fost abordată de un vânzător de parfumuri.

O șoferiță din Cluj a trăit spaima vieții sale după ce a fost abordată de un vânzător de parfumuri în parcarea unui mall din Cluj. Povestea româncei a uimit pe toată lumea, mai ales în momentul în care a explicat cu lux de amănunte cum a fost abordată de cei care vindeau parfumuri „fake” într-o parcare a unui mall cunoscut din Cluj.

Femeia dorea să plece, în timp ce un bărbat a venit să îi prezinte câteva dintre parfumurile pe care încerca să le vândă. Problemele au început în momentul în care femeia nu a dorit să cumpere absolut nimic, ba din contră, a încercat să limiteze cât mai mult interacțiunea cu bărbatul respectiv.

O româncă a trăit spaima vieții ei în parcarea unui supermarket

 

„În parcarea la Vivo, au apărut mai mulţi indivizi care încearcă să vândă parfumuri (fake bănuiesc eu, deși iți arată că au antifurt). Nu m-ar fi deranjat atât de tare dacă nu ar fi venit insistent la maşina mea, mi-au bătut în geam şi deşi le-am zis că nu mă interesează, îmi zicea că sunt nebună şi să deschid odată. I-am făcut semn să plece, însă el a pus parfumuri pe maşină şi pe capotă”, a scris femeia pe un grup de Facebook destinat clujenilor, potrivit BZI.ro

Deși șoferița a încercat să îl convingă pe bărbatul respectiv să plece, acesta a devenit tot mai insistent. Enervată la culme de întreaga situație, aceasta a pornit mașina și a pus mașina în mișcare. Abia atunci vânzătorul a plecat, nu înainte să se răzbune.

„Ca femeie, fiind singura în maşină, vă spun, e nasol“

 

„I-am zis în repetate rânduri că nu sunt interesată, iar acesta nervos a încercat să îmi deschidă portiera maşinii, trăgând continuu de portieră, noroc că era blocată. Ca femeie, fiind singura în maşină, vă spun, e nasol. Am dat să plec, şi abia atunci şi-a luat parfumurile de pe maşină şi mi-a dat un pumn în capotă. Am pus o poză cu el, încercând la altă maşină. Eu ştiu că încearcă lumea să facă bani şi să trăiască în aceste vremuri, dar nu se procedează aşa”, a mai adăugat aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel