Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O prostituată româncă din Austria a plănuit să jefuiască un client. Ghinionul ei: A angajat un investigator sub acoperire
WhatsApp
O prostituată româncă din Austria s-a gândit că poate scăpa de griji în zilele de mâine dacă pune mâna pe bunurile din casa unui bărbat. Femeia a obținut informații de la clientul ei, apoi a angajat pe cineva să facă treaba murdară în locul ei. Cu toate acestea, individul era, de fapt, un investigator sub acoperire.
Italian jefuit de doi români, după ce a încasat 5 milioane de euro la loterie: „Banii ăia au fost blestemul meu”

În fața instanței, o tânără în vârstă de 27 de ani din Krems și-a expus motivele pentru care a orchestrat evacuarea locuinței unui client din St. Pölten-Viehofen. Lucrând ca doamnă de companie în Krems, ea a mărturisit că se confrunta cu dificultăți financiare semnificative și că a văzut într-un presupus partener cu resurse financiare o soluție la problemele ei financiare.

Pentru a pune în aplicare planul său, tânăra româncă a decis să investigheze condițiile de trai ale clientului său și a angajat un spărgător profesionist pentru a ajuta la evacuarea locuinței. Cu toate acestea, spărgătorul profesionist s-a dovedit a fi, de fapt, un investigator sub acoperire, situatie care a jucat un rol crucial în desfășurarea ulterioară a evenimentelor.

În timpul interacțiunilor cu clientul său, ea a reușit să obțină informații valoroase privind bunurile acestuia și a elaborat o schiță detaliată a locuinței unde acestea erau depozitate. Cu toate acestea, tânăra nu a avut curajul să acționeze singură și a decis să angajeze un spărgător profesionist, conform recomandării unei cunoștințe.

„Hoțul profesionist“ era de fapt investigator sub acoperire

 

Cu toate acestea, totul s-a schimbat în momentul în care s-a descoperit că spărgătorul profesionist era, de fapt, un investigator sub acoperire, dezvăluind astfel întreaga schemă. O anchetă ulterioară a poliției a scos la iveală faptul că tânăra nu declarase corect veniturile obținute din activitatea ei de escortă și că a primit, în mod nejustificat, ajutoare sociale și șomaj.

În urma acestei descoperiri, femeia româncă a fost condamnată la 12 luni de închisoare cu suspendare condiționată și obligată să restituie sumele frauduloase încasate. Chiar dacă nu este obligată să facă acest lucru din punct de vedere legal, această decizie a instanței a avut consecințe semnificative asupra sa, marcând sfârșitul unui plan care s-a dovedit a fi ilegal și nereușit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel