Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O maşină de Poliţie şi maşina pe care oamenii legii o urmăreau, au căzut de pe un pod: Doi polițiști, răniți
WhatsApp
Două maşini au căzut azi-noapte de pe un pod din judeţul Iaşi, în râul Bahlui. Prima maşină era o autospecială de Poliție, aflată în misiune, care urmărea un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr fără permis auto.

La locul accidentului, medicii de pe serviciile de ambulanţă au găsit doi poliţişti răniţi. Unul de 24 ani, şoferul, care avea fractura de claviculă și traumatism toracic, al doilea, de 20 de ani, pasager dreapta-faţă, policontuzionat. “Ambii au ieşit singuri din maşină, fiind stabili hemodinamic și respirator și au fost transportați la UPU a Spitalului Sf. Spiridon”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD, citată de presa locală.

Doi polițiști, răniți, după o urmărire ca în filme cu un român fără permis

 

Șoferul care conducea autoturismul Passat a părăsit locul accidentului, fiind ulterior găsit de Politie la domiciliul acestuia.

“La data de 28 ianuarie 2023,  un echipaj al Poliţiei Oraşului Hîrlău, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe DC 150 Pârcovaci, a efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui auto, care şi-a continuat deplasarea.

Echipajul de poliţie, pornind semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei, a procedat la urmărirea autovehiculului.

O maşină de Poliţie şi maşina pe care o oamenii legii o urmăreau, au căzut de pe un pod

 

La un moment dat, ambele autovehicule au părăsit partea carosabilă şi s-au răsturnat în albia unui pârâu.

Conducătorul autoturismului a părăsit autoturismul, fiind ulterior depistat de poliţişti la domiciliu. Tânărul, de 22 ani a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Din verificările efectuate în bazele de date, a rezultat că acesta nu ar deţine permis de conducere.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui auto fără permis de conducere.

Ambii poliţişti au fost conduşi la o unitate medicală, având nevoie de îngrijiri medicale. Aceştia îşi desfăşoară activitatea în cadrul Poliţiei Oraşului Hîrlău din anul 2021, respectiv anul 2022, fiind absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina”, a transmis IPJ Iași într-un comunicat de presă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel