Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O ieșire romantică cu deznodământ șocant: O româncă a mușcat urechea partenerului ei și i-a smuls o bucată
WhatsApp
După ce au luat masa la un restaurant, cuplul s-a îndreptat spre centrul orașului, unde a început o ceartă care a devenit din ce în ce mai aprinsă. Într-un moment de nebunie, româna l-a mușcat atât de tare pe partenerul ei de ureche, încât i-a smuls o parte din ea.
foto: freepik.com

Trebuia să fie o ieșire romantică, în schimb s-a transformat într-o încăierare violentă, cu lovituri de picior, pumni și o parte dintr-o ureche mușcată.

Așa s-a terminat seara pentru un cuplu de logodnici de 40 de ani de origine română: episodul s-a petrecut în centrul orașului Ariccia (Roma).

După ce au luat cina la un restaurant, cuplul s-a îndreptat spre centru pentru a face o plimbare, dar în jurul orei 22.00 a început o ceartă, care în scurt timp a devenit din ce în ce mai aprinsă. După strigăte și amenințări, cei doi au ajuns la violență. Aflați într-o stare de alterare decisivă, probabil din cauza alcoolului sau a drogurilor, cei doi tineri de 40 de ani au început să se bată în zona centrală Corso Gramsci, la mică distanță de Piazza Frasconi.

Românul nu și-a reclamat iubita

 

Femeia ar fi fost prima care a început și care și-ar fi lovit în mod repetat și cu mare vehemență partenerul. Însă românca nu s-a limitat la a-l lovi pe bărbat cu lovituri de picior și pumni, ci, complet ieșită din fire, l-a mușcat puternic de urechea dreaptă până când o parte din ea s-a desprins. După ce a pierdut mult sânge, victima a leșinat în mijlocul străzii, căzând cu putere la pământ și lovindu-se la cap.

Câțiva trecători au contactat imediat serviciile de urgență și poliția. Bărbatul rănit a fost asistat de personalul 118, care l-a transferat apoi cu o ambulanță la spitalul Castelli, unde medicii i-au aplicat mai multe copci și au reușit chiar să îi reatașeze partea din urechea dreaptă care îi fusese amputată cu o mușcătură de către însoțitorul său.

Agresorul a fost dus la secția de poliție pentru obișnuitele operațiuni de identificare, însă, conform legii Cartabia, nu a fost posibil să se procedeze din oficiu la o plângere împotriva sa: doar bărbatul rănit ar fi putut face ceva, dându-și în judecată partenera, dar se pare că a preferat să nu meargă până la capăt.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel