Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O familie de români venită din Italia, de sărbători, a pierdut toată agoniseala cu câteva clipe înainte de ajunge acasă
WhatsApp
O familie de români din Italia, care venea acasă de sărbători, a avut parte de un scenariu de coșmar: și-a pierdut toți banii, actele și actele de identitate la doar câțiva kilometri distanță de Slobozia.
Sursa foto: Jandarmeria Romana

Cu toate acestea, datorită gândirii rapide și amabilității a doi ofițeri din cadrul Detașamentului de Intervenție Antiteroristă al Grupării Mobile de Jandarmi Ploiești, Cristian Stoicea și Bogdan Dascălu, vacanța familiei a fost salvată.

Imaginează-ți că, de sărbători, te întorci acasă din străinătate. Și când mai ai câteva zeci de kilometri până la destinație, pierzi toți banii, toate actele și documentele de identitate. Asta a pățit o familie venită din Italia. Mergeau spre Slobozia, localitatea de domiciliu, și făcând un popas în Ploiești, au pierdut portofelul la ieșirea dintr-un magazin din apropierea Prefecturii“, scrie Jandarmeria Română pe pagina oficială de Facebook.

O familie de români venită din Italia, de sărbători, a pierdut toată agoniseala cu câteva clipe înainte de ajunge acasă

 

În timp ce patrulau în zonă, ofițerii au găsit în fața unui magazin din apropierea Prefecturii un portofel în care se aflau 2.300 de euro și 1.200 de lei, precum și actele de identitate ale familiei. Hotărâți să înapoieze portofelul  proprietarului său de drept, ofițerii au rămas în zonă și, în cele din urmă, au reperat un bărbat care corespundea descrierii de pe unul dintre actele de identitate. Când l-au oprit pentru a-l întreba despre portofelul pierdut, acesta le-a spus că soția sa îl pierduse și că spera să recupereze cel puțin actele pentru a se putea întoarce în Italia.

Colegii noștri l-au asigurat că toți banii și documentele sunt în siguranță, spunându-i că portofelul a fost recuperat de ei. Familia a recunoscut toate bunurile din portofel, care le-au fost predate pe bază de proces-verbal“, asigăra Jandarmeria română.

A fost o ușurare pentru familie să li se returneze bunurile și și-au putut continua călătoria spre casă cu un final mult mai fericit.

O întâmplare nefericită care, datorită colegilor noștri, s-a terminat cu bine, reușind să ofere acestei familii o vacanță liniștită. Plt.adj. Stoicea Cristian și plt.maj. Dascălu Bogdan își desfășoară serviciul în cadrul Detașamentului de Intervenție Antiteroristă al Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești“, notează Jandarmeria Română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel