Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O baschetbalistă americană de la CSM Târgoviște a fost găsită moartă în apartamentul său din România
WhatsApp
O tragedie a lovit echipa de baschet CSM Târgoviște, după ce baschetbalista americană Marie Tyra Whitehead, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită moartă în apartamentul său din Târgoviște.
Foto: Facebook

Tânăra sportivă, venită în România acum o lună, nu a mai apărut la antrenamentul de luni dimineață, lucru care a îngrijorat colegele sale de echipă. Acestea au alertat imediat autoritățile, iar polițiștii s-au deplasat la locuința închiriată de sportivă, unde au descoperit-o fără viață.

Surse din anchetă au declarat pentru Antena 3 CNN că nu există suspiciuni legate de consumul de droguri sau alcool în cazul decesului. De asemenea, primele indicii arată că anchetatorii nu ar fi fost găsite urme vizibile de violență, însă, nici nu au găsit vreun bilet de adio în apartament, până în prezent.

Cadavrul va fi transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, care va stabili cauza exactă a morții.

 

Tânăra sportivă urma să debuteze în Liga Națională de Baschet chiar în acest weekend

 

„La data de 7 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără a fost găsită decedată, în locuința din localitate. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie decedată, în vârstă de 26 de ani.”, a transmis IPJ Dâmbovița într-un comunicat oficial.

Marie Tyra Whitehead a venit în România la începutul lunii septembrie, unde a fost prezentată oficial ca parte din lotul echipei CSM Târgoviște la 19 septembrie. Tânăra sportivă urma să debuteze în Liga Națională de Baschet Feminin în acest weekend, într-un meci împotriva echipei Universitatea Cluj, dar a apucat să joace doar în meciul din Cupa României.

Clubul CSM Târgoviște a transmis un mesaj de condoleanțe după aflarea tragicei vești: „Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia și apropiații ei în aceste momente grele. R.I.P, Marie Tyra!”

Ancheta este în desfășurare, iar polițiștii continuă să investigheze circumstanțele care au dus la moartea tinerei baschetbaliste. Deși nu există încă o concluzie clară, autoritățile au deschis un dosar de moarte suspectă, iar detaliile suplimentare vor fi făcute publice după finalizarea autopsiei.

 

---------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel