Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nenorocire într-o familie de români. Bebeluș de 1 an, MORT într-un impact frontal: Era ținut de bunică, în brațe
WhatsApp
Tragedie fără margini la Hăşdău, lângă Hunedoara. Un copil de numai un an şi trei luni şi-a pierdut viața după ce autoturismul în care se afla a fost implicat într-un accident rutier. Micuțul se afla pe locul din față dreapta al maşinii, în brațele bunicii sale.

Cumplitul accident s-a produs duminică, în jurul orei 12:00. Potrivit polițiştilor, un bărbat care în vârstă 47 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism din direcția Lunca Cernii spre Hunedoara, pe DJ687, în satul Hasdau, nu adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens și a tamponat frontal autoturismul condus de un bărbat de 27 de ani, din comuna Toplița, care circula regulamentar.

Copilul aflat pe locul din dreapta al maşinii, în brațele bunicii sale, nu a mai putut fi salvat

În urma accidentului, un copil în vârstă de un an şi trei luni, care se afla în brațele bunicii sale, de 44 de ani, pe scaunul din dreapta față şi-a pierdut viața, iar o femeie în vârstă de 45 de ani, din Hunedoara, pasageră în autoturismul care a produs evenimentul rutier, a fost uşor rănită.

În cauză a fost întocmit dosar penal

 

 “Copilul a suferit un traumatism cranian grav, traumatism la nivelul gâtului și pieptului. A fost luat cu o altă mașină de la fața locului și transportat spre echipajul de ambulanță care a preluat copilul inconștient și au început imediat manevrele de resuscitare în drum spre UPU Hunedoara. Manevrele au fost continuate și la UPU, dar din păcate fără succes“, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Județean Hunedoara,  medicul Călin Dumitrescu. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel