Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Muncitor român, mort după ce a fost prins într-o mașină la fabrica de pâine
WhatsApp
Un muncitor a fost prins în celula de tărâță a unei fabrici de pâine din Iași în timp ce curăța pereții mașinii. Acesta nu a mai putut fi resuscitat.

Actualizare: Compania Vel Pitar transmite, prin intermediul unui comunicat de presă, că "evenimentul nu avut loc la fabrica de pâine VEL PITAR S.A. din Iași".   

Știrea inițială

Accidentul a fost anunțat vineri dimineața, prin apel la 112.

Un angajat al unei fabrici de pâine a anunțat că un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost prins în celula de tărâță în timp ce curăța pereții acesteia.

Pentru a se ajunge la el a fost solicitată descarcerarea.

Paramedicii l-au găsit pe muncitor inconștient. Deși s-au aplicat manevre de resuscitare, acestea nu au avut rezultat, fiind declarat decesul, transmite Mediafax.

„La ora 08.50 a fost făcut un apel prin 112 de la un angajat al fabricii Vel Pitar, Şapte Spice, care anunţa că este prinsă o persoană de sex masculin în vârstă 45 de ani în celulă de tărâță în timp ce curăţa pereţii acesteia. Nu poate ajunge la el şi solicită descarcerarea. Se dirijează descarcerarea de la D2 şi echipajul de prim ajutor (EPA) D2. La locul solicitării este găsit un bărbat în vârstă de 45 de ani, găsit inconştient. Se începe resuscitarea cardio pulmonara de către EPA D2 şi se dirijează echipajul de Terapie Intensivă Mobilă. Se declară decesul”, au transmis autorităţile ieşene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel