Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Muncitor nepalez, învățat de un român să fure de la serviciu: "Little benzin, no problem!" - VIDEO
WhatsApp
Imaginile cu un salariat român care învață un muncitor din Nepal cum să fure benzină de la locul de muncă au fost înregistrate la Galați. Gălățeanul îi explică procedura asiaticului în timp ce transferă benzina furată în bidoane de plastic. No problem, little benzin, este concluzia gălățeanului. 

Incidentul a avut loc în urmă cu o săptămână la societatea care îngrijește spațiile verzi din orașul Galați. Un muncitor gălățean îi explică unui coleg de muncă din Nepal cum poate fura benzină de la utilajele folosite la locul de muncă.

„No problem, no problem, and benzina sector you speek, you no work”, spune muncitorul român.

„Director, no problem?”, întreabă nepalezul, iar răspunsul românului vine imediat. „You understand, speak, no work ... little benzin, no problem”.

„You take this one home, you sell, you want more monney?”, mai întreabă nepalezul în timp ce românul transferă benzina furată în bidoane de plastic.

„No sector, no problem”, îi răspunde gălățeanul.

După ce a văzut imaginile, conducerea societății Gospodărire Urbană s-a autosesizat și l-a urmărit pe angajatul român. Acesta a fost prins în flagrant când pleca de la serviciu cu 10 litri de benzină.

„L-am prins în flagrant pe om. Avea într-un rucsac 10 litri de benzină Am chemat polița, a fost cercetat disciplinar și a fost dat afară. Era un angajat vechi” , a explicat Dragoș Magearu, directorul Gospodărire Urbană.

VIDEO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel