Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Monica Tatoiu, declarație controversată despre românii luați de ape în Italia: "Erau la 4 metri de mal, cu apa până la gleznă"
WhatsApp
Monica Tatoiu a comentat cazul celor trei tineri români luați de apele râului Natisone, tragedie care a impresionat o țară întreagă și a ținut capul de afiș atât al presei din Italia, cât și a celei din România. Mesajul vedetei este unul controversat.   
Monica Tatoiu, declarație controversată despre românii înecați în apele râului Natisone

Invitată într-un podcast, Monica Tatoiu a comentat pe scurt cazul celor trei tineri români care au pierit înecați în apele râului Natisone din Italia. Cunoscută pentru declarațiile sale controversate, Tatoiu spune că Patrizia, Bianca și Cristian au murit pentru că le-a lipsit instinctul de conservare și că se aflau "la 4 metri de mal, cu apa până la gleznă".   

"Nici n-au învățat. Cum a fost... Doamne iartă, că acum te trec la o chestie... copiii ăia de-au murit înecați, în Italia. La 4 metri de mal, cu apa până la gleznă. Să te ții în brațe, în loc să faci lanț și să te duci pe mal", spune Tatoiu, la "Un Podcast Mișto".

"Dar nu aveau cum să plece", a intervenit gazda podcastului.

"Ba da, m-am interesat. Încă o dată. Instinctul de conservare la generația asta, până în 30 de ani, nu există. Și nu există pentru că ăsta nu te salvează tată (arată spre telefon, n.r.). Instinctul de conservare se dezvoltă cu gândire critică. Hai, că am dat-o pe seriozitate", spune Monica Tatoiu.

@newtiktokesca #foryoupage ♬ sunet original - Helena

 

Cazul celor trei tineri luați de ape în Italia a impresionat o țară întreagă

 

Tinerii români înecați în râul Natisone au fost comemorați sâmbătă, în Italia, printr-un ultim omagiu. Slujba a fost oficiată de parohia catolică din Premariacco, localitatea unde a avut loc tragedia, în onoarea Patriziei, Biancăi și lui Cristian.

Cei trei tineri au dispărut în apele râului pe 31 mai, iar trupurile fetelor au fost găsite după aproape două zile.

Operațiunile de căutare au continuat, și doar după 23 de zile scafandrii au reușit să recupereze și trupul băiatului.

În acest timp, 1.600 de persoane au fost implicate în eforturile de căutare.

Cazul a avut un impact puternic asupra opiniei publice, iar procuratura italiană investighează dacă au existat erori în intervenția echipelor de salvare.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel