Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Moment de groază: O tiribombă dintr-un parc de distracții s-a prăbușit în două secunde, rănind 11 persoane VIDEO
WhatsApp
Momentul în care o tiribombă dintr-un parc de distracții din India s-a prăbușit în timp ce transporta o mulțime de oameni, a fost surprins de o cameră de luat vederi. 
Foto: Captură video youtube

Parcurile tematice sunt menite să fie locuri de distracție; un loc în care copiii țipă de bucurie, iar adulții ajung să se conecteze la copilul lor interior și să uite pentru o secundă de problemele lor.

Cu toate acestea, deoarece mașinile sunt failibile, parcurile tematice pot fi, de asemenea, terifiante. Este exact ceea ce au trăit oamenii din districtul Ajmer din regiunea Rajasthan, în nordul Indiei, atunci când s-au urcat într-o atracție care părea distractivă.

Acest carusel pare să fie menit să ridice oamenii la cer și să îi coboare cu viteză, atunci când funcționează normal. Dar, în acest videoclip, atracția nu încetinește și se prăbușește pe pământ în doar două secunde.

 

Unsprezece persoane au fost rănite în urma incidentului



Unsprezece persoane au fost rănite în urma incidentului și au fost transportate la un spital din apropiere de urgență. Poliția spune că incidentul a avut loc după ce un cablu s-a rupt în timpul cursei.

Acesta a desprins platforma rotativă care îi ținea pe toți de coloana centrală, care a văzut apoi că se prăbușește la pământ.

"Siguranța este cea mai mare prioritate a noastră, iar atracția este închisă în timp ce are loc o investigație suplimentară. Toate atracțiile noastre sunt supuse unor verificări de siguranță riguroase și regulate de către membri experimentați ai personalului instruit în domeniul sănătății și siguranței. De asemenea, oferim cursuri de formare regulate pentru tot personalul pentru a ne asigura că vizitatorii noștri se pot bucura de o experiență distractivă și sigură.”, a declarat un purtător de cuvânt.

Deși ai spera că acesta a fost un incident izolat în care au fost implicate parcuri tematice, astfel de lucruri se întâmplă din când în când.

 

 

Alte accidente la parcurile de distracții



Un carusel cu praștia de la un eveniment Winter Wonderland din Londra s-a rupt în timp ce două persoane erau prinse în interiorul mingii mici.

Un purtător de cuvânt al Winter Wonderland Hyde Park a declarat pentru LADbible: "Putem confirma că miercuri seara a avut loc o problemă tehnică care a implicat bungee-ul inversat. Ambii călăreți au fost escortați în siguranță în afara atracției, au fost verificați de medicii noștri de la fața locului și nu au fost răniți. Toate celelalte atracții din Winter Wonderland funcționează în mod normal."

Aceștia au adăugat într-o actualizare: "Putem confirma că firul elastic și cablul de sârmă de oțel care susțin gondola Reverse Bungee în care stă publicul nu s-a rupt și nu a cedat în niciun fel. Am inspectat atracția la ora 7 dimineața și s-a constatat că a apărut o problemă tehnică în cadrul unei cutii de viteze sigilate care controlează eliberarea cablului elastic și a cablului de sârmă de oțel.”, conform Ladbible.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel