Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mirel Palada, mesaj scandalos: „Diasporezii s-au întors în țară. Vă place cum v-au dat m**e?“
WhatsApp
Sociologul Mirel Palada, fostul purtător de cuvânt al Guvernului în mandatul lui Victor Ponta, a transmis un nou mesaj revoltător despre românii din diaspora, în contextul extinderii numărului de persoane infectate cu coronavirus. 

* „Un număr mare de diasporezi s-a întors în țară. Sute de mii. Poate chiar milionul. Încă nu știm exact cîți. Încă numărăm. După ce au dat m**e țării și locuitorilor ei pe care-i consideră niște bătrîni știrbi și primitivi, acuma a dat brusc dragostea de patrie peste ei, cînd a început să fie groasă situația.

Diasporezii s-au întors în țară. Sute de mii. Poate chiar milionul. În mii și mii de localități, nu doar în București. Unii dintre ei au coronavirusul. În perioada de început, cînd încă nu sînt simptome clare. Mulți se fîțîie prin localitate, să reia legăturile cu cei de acasă. Cu cît e comunitatea mai mică, cu atît sînt mai mulți bătrîni acolo și lumea mai dornică de vizite. Cu cît e comunitatea mai mică, cu atît e fîțîiala mai eficientă în a răspîndi coronavirusul.

Pentru că au venit cam toți în aceeași perioadă, cazurile infectate de aceștia vor exploda toate cam în același timp. Brusc și dintr-o dată. Moment în care sistemul medical va fi năpădit și va da peste, va plesni pe la colțuri. Moment în care vor începe să moară oameni cu zile, pentru că nu vor fi suficiente aparate și medicamente să le trateze complicațiile – îndeosebi respiratorii“, notează Mirel Palada e pagina sa de Facebook.

Citește și: Mirel Palada, mesaj revoltător: „O să vină coronavirusul și în România. O să-l aducă diasporenii noștri care mor de dragul patriei"

„Diaspora clamează de ceva timp o moralitate deosebită. Ei sînt miezul la gaură, ei sînt fruncea în toate. În mintea lor plină de muci și de principii împrumutate de pe Facebook și de la deontologi, ei sînt cei mai foarte superiori și cei mai foarte perfecți. Un soi de semizei ai României.

Ani de zile, au avut tupeul să ne dea lecții. Ani de zile, au avut tupeul să clameze că au dreptul să decidă ce trebuie să se întîmple în țară. Ani de zile, au fost folosiți de servicii drept masă de manevră pentru a pune ce președinte trebuie, nu ăla care ieșea la vot de fapt.

Iar acum, după ani de zile în care ne-au dat m**e și au făcut pe perfecții, acuma s-a dovedit că ei sînt de departe mai iresponsabili, mai superficiali, mai puțin disciplinați, mai puțin pregătiți pentru criză și mai ales mai lipsiți de moralitate decît românii din țară.

Vă place cum v-au dat m**e? Înghițiți repede, că mai vine un rînd de m**e. Cu coronavirus. Înghițiți repede, să vină tura a doua...“, a scris Mirel Paladă pe pagina sa de Facebook.

 

(* notă: Articolul reprezintă o opinie personală)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel