Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mircea Badea atacă protestatarii din Piața Victoriei: „Trei putzoi prajiți. Ghiorlăie ca n-au dat jos guvernul pe 10 august acum doi ani“
WhatsApp
Mircea Badea, atac la adresa manifestanților care au venit astăzi în Piața Victoriei, la evenimentul de comemorare a evenimentelor din 10 august 2018, când sute de protestatari sosiți din diaspora au fost gazați de jandarmi.  

Protest simbol în Piața Victoriei astăzi: evenimentele din 10 august 2018, atunci când sute de persoane au fost gazate și rănite  în urma acțiunilor în forță ale jandarmilor, au fost comemorate.

Evenimentul de astăzi a fost bagatelizat de crainicul Antena 3, Mircea Badea: „Trei putzoi prajitzi in Piata Victoriei ca sa ghiorlaie ca n-au putut sa dia jos guuuveeernul pe 10 auuguust acu dooi aaaani“, a scris el pe pagina sa oficială de Facebook.

2. -imagine fara descriere- (mircea_badea_pstare_miting_9_august.PNG)

Cele câteva zeci de persoane prezente la evenimentul de astăzi din piață cer dreptate pentru momentele de atunci și tragerea la răspundere a celor vinovați.  Participanţii consideră că Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă şi Carmen Dan sunt responsabili de violenţele de atunci şi cer să se facă dreptate.

Citește și: Protestul 10 August reeditat. Victimele „Jandarmeriadei“ eu revenit în Piața Victoriei: „Tergiversarea şi bâlbâielile, inacceptabile!“ (FOTO)

Oamenii au un uriaş steag tricolor şi un uriaş steag al Uniunii Europene, dar şi tricouri cu inscripţii şi pancarte. Pe jos, au fost scrise cu cretă diferite mesaje ca: ”10 august, nu uităm nu iertăm”. ”Dreptate pentru 10 august”, ”Frică”, ”Abuz”, ”Carmen Dan, vinovată”. ”Ce se întâmplă cu Dosarul 10 august este o ruşine”, a declarat unul dintre participanţi într-o transmisiune live.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel