Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
"Minune" la racla Sfântului Dumitru. Un cerșetor care simula că are mâinile tăiate s-a "vindecat" cu ajutorul Jandarmeriei. Video incredibil
WhatsApp
Un cerșetor care își bandajase mâinile simulând că are degetele tăate a fost deconspirat de jandarmi. 

Cerșetorul oportunist a ajuns în această dimineață la racla Sfântului Dumitru acolo unde mii de credincioși se închină la moaște. Bărbatul s-a gândit să îi impresioneze pe aceștia bandajându-și mâinile cu tifon și chiar colorând zona de la extremitate în așa fel încât să pară că este murdară cu sânge.

Unii oameni s-au speriat și au apelat numărul de urgență 112, fiind îngrijorați de starea bărbatului. Numai că la venirea SMURD-ului și a jandarmilor, barbatul s-a dovedit a fi un escroc: după ce i-au fost tăiate fașele, s-a dovedit că acesta nu avea de fapt nici un fel de problemă.

Oamenii legii i-au aplicat o amendă de 500 lei. 

Cerșetor-escroc la racla Sfântului Dumitru. Mesajul Jandarmeriei

 

"Deși avem motive să le mulțumim celor care s-au adunat la racla Sfântului Dimitrie, dat fiind comportamentul cooperant de care au dat dovadă, am întâmpinat și situații mai puțin obișnuite.

Un bărbat cu palmele înfășurate în bandaje pline de sânge atrăgea atenția oamenilor din preajma sa, spunând că și-a pierdut degetele și că are nevoie de bani.

Câțiva enoriași au solicitat ajutorul SMURD, îngrijorați de starea bărbatului.

Odată îndepărtate bandajele, s-a constatat că problema nu era de competența medicilor, întrucât degetele erau intacte, astfel că au fost chemați colegii noștri, care au aplicat o amendă contravențională în valoare de 500 de lei," se arată în mesajul Jandarmeriei.

Vezi video:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel