Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Minoră, ATACATĂ de un individ beat pe stradă. A vrut s-o violeze
WhatsApp
Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe a dispus, vineri, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de tentativă de agresiune sexuală asupra unei minore în vârstă de 16 ani.
O femeie a fost înjunghiată pe o stradă din Capitală! Agresorul înarmat este căutat de polițiști

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe, bărbatul şi-ar fi acostat victima pe stradă şi ar fi încercat să abuzeze sexual de aceasta.

"S-a reţinut că, în data de 28.06.2021, ora 22,45, inculpatul, aflat în stare de ebrietate, a acostat-o pe persoana vătămată care se deplasa spre domiciliu pe o stradă din municipiul Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna şi a încercat să o ducă, împotriva voinţei acesteia, într-o zonă slab iluminată pentru a o determina să suporte acte de natură sexuală. Victima a reuşit să fugă şi s-a deplasat la locuinţa unei prietene, aflată în apropiere", se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe.

Inculpatul va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive pentru o durată de 30 de zile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel