Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mihai Șora, APEL pentru PROTESTE!
WhatsApp
Filozoful Mihai Șora scrie pe pagina lui de Facebook că doar protestele masive și alegerile anticipate mai pot să salveze România.

„1. PROTESTE MASIVE.
2. ANTICIPATE.

Știu, conștiința multor români a amorțit, iar – logistic – opoziția la tăvălugul pesedist este încă fragilă, are nevoie de timp pentru a se structura”, își începe astfel filosoful Mihai Șora mesajul publicat pe contul său de Facebook, joi, 14 februarie.

„Ritmul disperării este mai periculos decât oricare altul: un om care se agață de putere cu orice preț, prin orice mijloace, constituționale sau nu, direct ori prin interpuși, un om disperat, care știe că – pierzând puterea – are totul de pierdut, este infinit mai primejdios, diabolic în decizii, decât unul care nu se află la putere, unul care nu are, în mâini, cârma țării”, a mai scris pe Facebook Șora. „Treziți-vă, oameni buni!”, a adăugat acesta.

„Și eu sunt dintre cei care cred că binele învinge. Am văzut însă prea multe victorii amare ori tardive, într-o viață de om, pentru a mă amăgi cu acest firicel de speranță și pentru a dormi liniștit”, scrie Mihai Șora.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel