Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Migranţi călcați de un utilaj agricol, pe un câmp: Unul are șanse minime de supraviețuire
WhatsApp
Doi migranţi afro-asiatici au fost răniţi de un utilaj agricol după ce ar fi adormit într-un lan de rapiţă, aceştia fiind duşi la spital pentru îngrijiri medicale, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră Timişoara.
accident tractor si autotren sursa romania24

Conform sursei citate, în urma unui apel telefonic primit prin numărul de urgenţă 112, joi după-amiază, poliţiştii de frontieră din Sectorul Moraviţa s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat doi cetăţeni străini care nu aveau documente de identitate asupra lor şi necesitau îngrijiri medicale, deoarece prezentau leziuni la nivelul picioarelor.

La faţa locului s-a solicitat prezenţa unei ambulanţe pentru acordarea asistenţei medicale primare, ulterior cei doi bărbaţi fiind transportaţi pentru investigaţii medicale de specialitate la spital.

Unul dintre ei a fost rănit grav și internat sub pază la secția ATI a Spitalului Județean din Timișoara, medicii fiind rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Migranţi călcați de un utilaj agricol, pe un câmp, în Timiș

 

După ce a primit îngrijiri medicale, afganul rănit mai ușor a declarat că a trecut granița ilegal în România împreună cu mai mulți migranți și, la un moment dat, s-au oprit să se odinească pe câmp.În primele declaraţii, cei doi au spus că au adormit într-un lan de rapiţă şi au fost acroşaţi de un utilaj agricol. El şi celălalt afgan au fost călcați de un tractor în timp ce dormeau, iar ceilalți migranți au fugit, abandonându-i pe răniți.

Având în vedere faptul că bărbaţii de origine afro-asiatică au fost depistaţi la marginea DJ 588, care face legătura între Şemlacu Mare şi Gătaia, au fost anunţate şi organele de poliţie din cadrul Poliţiei oraşului Gătaia.

Poliţia a început o anchetă pentru a se stabili condițiile exacte în care s-a produs incidentul.

Cercetările vor fi continuate în prezenţa unui interpret autorizat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta, de către poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Moraviţa, împreună cu poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Gătaia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel