Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Microbuz răsturnat: Patru români la bord; un tânăr a fost transportat la spital
WhatsApp
Un microbuz cu patru pasageri s-a răsturnat, miercuri, între localităţile Feleacu şi Cluj-Napoca, iar un tânăr a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital.

"Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineaţă la un accident rutier petrecut pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca. La faţa locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare şi un echipaj SAJ, unde au găsit un microbuz răsturnat pe partea carosabilă şi ocupanţii ieşiţi din acesta. Un tânăr în vârstă de circa 20 de ani a fost consultat de către echipajul SAJ şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. Acesta era în stare de conştienţă şi era cooperant", se arată într-o informare a ISU Cluj, potrivit Agerpres.

Potrivit IPJ Cluj, microbuzul s-a răsturnat într-o curbă.

"La data de 7 septembrie, în jurul orei 09,25, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe DN 1 E60, la km 471+300, în apropierea localităţii Feleacu. Din primele informaţii, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna Tritenii de Jos, care conducea un microbuz înspre localitatea Tuirda, în care se aflau 4 pasageri, într-un viraj la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, răsturnându-se pe partea carosabilă. În urma impactului, un pasager în vârstă de 21 de ani a necesitat îngrijiri medicale de specialitate. Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat rezultat negativ", au anunţat reprezentanţii IPJ Cluj.

 

Vezi și:

Tânăr român, dispărut după ce a coborât dintr-un microbuz, în Austria, în timp ce se întorcea spre casă

 

Un tânăr de 23 de ani a fost notificat ca dispărut de către Poliția Română. Ioan Manu a dispărut după ce a coborât dintr-un microbuz, în Austria, în timp ce se întorcea spre casă.

Ioan Manu are 23 de ani ș este originar din localitatea călărășeană Dragalina. Tânărul a fost notificat ca dispărut de către familia sa. Poliția română cere ajutorul oamenilor care ar putea oferi informații despre el.

Potrivit autorităților române, la data de 26.08.2022 a plecat cu un microbuz din Germania, iar într-o stație peco din Austria a coborât din microbuz refuzând să își continue deplasarea către România, din motive rămase încă necunoscute.

Tânărul are p înălțime de 170 cm, 80 kg greutate. Culoare piele: brună/mulatru, Constituție atletică. Are părul scurt, drept și negru.  Contur față: oval; Culoare ochi: negri; Profil nas: drept; Mărime nas: mic, Mărime gură: mică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel