Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Microbuz căzut în șanț, 7 persoane au fost rănite: Incidentul, în aceeași zonă unde alt microbuz s-a răsturnat, zilele trecute
WhatsApp
Un microbuz în care se aflau șapte persoane a fost implicat joi seară într-un accident produs pe DN 1A, în județul Dâmbovița, în apropiere de București.

În jurul orei 17:34, pompierii au fost solicitați să intervină în cazul unui accident rutier produs în comuna Butimanu, din satul Lucianca, pe DN 1A.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de un gard.

În microbuz se aflau 7 persoane, printre care și un copil. Cele 7 persoane sunt evaluate medical, la locul accidentului, de către echipajele de prim ajutor.

La fața locului intervin 2 autospeciale de intervenție și 3 ambulanțe SMURD, iar de la SAJ Dâmbovița au intervenit 4 echipaje (1 tip C și 3 tip B).

 Incidentul, în aceeași zonă unde alt microbuz s-a răsturnat, zilele trecute

 

Locul în care s-a petrecut acest accident este în aceeași zonă în care, duminică, a fost accidentul cu microbuz, cu 11 răniți.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1A, în zona localității Lucianca, județul Dâmbovița, s-a produs un accident rutier, în care conducătorul unei autoutilitare în care se aflau 7 pasageri, a virat stânga pentru a evita o coliziune din spate cu un autoturism care a frânat brusc, moment în care a lovit un stâlp de electricitate.

În urma impactului, toți cei 7 pasageri (fără șofer) au fost transportați la spital, cu leziuni ușoare din primele investigații. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției”, a transmis Centrul INFOTRAFIC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
19 apr 2024, 22:40
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel