Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Microbuz care venea din afara graniței, răsturnat: Nouă persoane, între care patru copii, au ajuns la spital, în Caraș-Severin
WhatsApp
Un microbuz s-a răsturnat, luni după-amiază, în afara părţii carosabile, pe DN 57 în zona localităţii Pojejena, din judeţul Caraş-Severin. În urma accidentului, nouă persoane, printre care patru copii, au fost duse la Spitalul orăşenesc Moldova Nouă. La fața locului a fost solicitat şi un elicopter SMURD.

„Accident rutier produs pe DN 57, în zona localităţii Pojejena, în care a fost implicat un microbuz (răsturnat în afara părţii carosabile) în care se aflau 5 persoane adulte şi 4 minori. Au fost alocate 2 ambulanţe SAJ, 1 autospecială cu modul de descarcerare şi prim-ajutor medical şi 1 elicopter SMURD”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Caraş-Severin.

7 persoane (din care 3 adulți și 4 minori) au fost transportate la Spitalul orășenesc Moldova Noua pentru a fi evaluate medical. Nu au fost persoane încarcerate, a precizat căpitan Anca Balint – purtător de cuvânt al ISU Semenic Caraș-Severin.

Presa locală scrie că pasagerii ar fi de origine ucraineană, dar autoritățile nu au confirmat deocamdată informația.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel